Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

 

Koelcellen

Bewaar uw voedingsproducten in koelcellen

Koelcellen, ofwel industriële kamers die dienst doen als grote koelkast of diepvries, zijn van cruciaal belang voor voedingsbedrijven. Ze houden uw producten koel tussen twee processen door of ze bewaren uw producten voor distributie. Net zoals voor koelinstallaties en vriesinstallaties garandeert Van Driessche nv u voor koelcellen een oplossing op maat. Bovendien zijn onze koelcellen altijd perfect geïsoleerd, uiterst onderhoudsvriendelijk en piekfijn afgewerkt.

Koelcellen op maat van uw producten

Voedingsproducten moeten binnen de voorgeschreven tijd gekoeld worden. Daarom is het belangrijk dat de koelinstallaties volgens de correcte ontwerpparameters zijn gedimensioneerd. Van Driessche nv berekent nauwkeurig hoeveel koelvermogen u nodig hebt en welk type verdampers de beste oplossing bieden om aan uw wensen te voldoen. Bovendien staan hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid voorop, en plaatsen wij uw koelcellen volledig zelf: wanden en plafonds, vloeren en vloerverwarming, verlichting en isotherme deuren.

Totaalinrichting van uw koelcellen

Van Driessche nv zorgt voor een totaaloplossing voor koelcellen. Van de geïsoleerde panelen die de (tussen)wanden van uw koelcel vormen, over de isotherme deur en deurlijsten tot de juiste verlichting en vloerverwarming. Zelfs de inrichting van uw koelcellen met wandrekken en ander materiaal nemen wij voor onze rekening. Defect of storing in één van uw koelcellen? Onze 24/7-hersteldienst staat in voor een razendsnelle reparatie, zodat uw producten niet verloren gaan.

Ontdek ook onze koelinstallaties en vriesinstallaties, droogkamers en industriële airconditioning.

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be