Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

 

Koelinstallaties en vriesinstallaties voor voedingsbedrijven


Van Driessche nv maakte jarenlang naam en faam met onderhoudsvriendelijke en energiezuinige koelinstallaties en vriesinstallaties voor de vleesindustrie. Vandaag specialiseren wij ons in koelinstallaties en vriesinstallaties voor de hele voedingsindustrie: vlees- en visverwerkende bedrijven, industriële bakkerijen en zuivelbedrijven, groenten- en fruitkwekers, ... De opslag van uw voedingsproducten is in goede handen bij Van Driessche nv.

Koelinstallaties en vriesinstallaties voor proceskoeling en opslag

Snelle opslag op de juiste temperatuur is cruciaal voor de levensduur van voedingsproducten. Bovendien moeten uw koelinstallaties en vriesinstallaties aan strenge hygiëneregels voldoen. Vertrouw op Van Driessche nv voor proactief advies. Wij kennen de milieuwetgeving als onze broekzak en hebben 65 jaar ervaring in de industriële koeling van voeding. Bovendien garanderen wij u duurzame koelinstallaties en vriesinstallaties met maximale energieterugwinning.

Wij zorgen voor de ombouw van uw oude koelinstallaties en vriesinstallaties

Oude koelinstallaties of vriesinstallaties ombouwen zodat ze voldoen aan de nieuwe wet? Eén adres: Van Driessche nv! Wij bouwen alle types van HCFK-koelinstallaties en -vriesinstallaties om tot HFK-installaties. Zo bent u in orde met de Europese milieuwetgeving van 1 januari 2015 en spaart u de natuur. Bovendien helpen wij u met de vernietiging, registratie en certificering van F-gassen, voeren wij regelmatig lektesten uit en brengen wij uw administratieve opvolging in orde.

Ontdek ook onze koelcellen, droogkamers en industriële airconditioning.

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be