Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

 

Industriële airconditioning

Industriële airconditioning voor kantoren

Van Driessche nv biedt u een totaaloplossing: koelinstallaties voor uw productieruimte én industriële airconditioning voor uw burelen. Zo genieten uw medewerkers in elk seizoen van een aangenaam werkklimaat. Dat bevordert hun werkcomfort en productiviteit.

Energiezuinige industriële airconditioning

Onze systemen voor industriële airconditioning verwarmen en koelen ultrazuinig wat perfect kan door de nieuwste airco en warmtepompsystemen. Uw centen waaien dus niet samen met de lucht naar buiten maar zijn enkel nodig voor de warmteverplaatsing van lage naar hoge temperaturen. Kortom, in vergelijking met de verbruikte energie wordt er veel meer warmte afgegeven en dat betekent een mooie energiebesparing. U heeft de keuze uit heel wat verschillende types van airconditioning: inbouw, opbouw, cassette, vloer, wand, plafond ea montagemogelijkheden.

Ombouw van uw oude industriële airconditioning

Uw oude industriële airconditioning ombouwen volgens de nieuwe wet? Eén adres: Van Driessche nv! Wij bouwen alle types van industriële airconditioning om tot HFK-installaties. U bent in orde met de Europese milieuwetgeving van 1 januari 2015 en spaart de natuur en het milieu. Bovendien helpen wij u met de vernietiging, registratie en certificering van F-gassen, voeren wij regelmatig lektesten uit en brengen wij uw administratieve opvolging in orde.

Ontdek ook onze koel- en vriesinstallaties, koelcellen en droogkamers.

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be