Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

 

Droogkamers

Droogkamers op maat van uw voedingsproduct

Voeding rijpen of drogen gebeurt in speciale droogkamers of klimaatkamers. Elk product vraagt daarbij om een andere aanpak. Want alleen de perfect combinatie van een juiste temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie zorgt voor de unieke smaak en kwaliteit van uw product. Het maakt sterk uit of u fijne vleeswaren zoals salami of gerookte ham droogt of dan wel fruit en groenten.

Klimaatkamers inclusief uw unieke succesformule

De juiste formule voor uw klimaatkamers: de perfecte temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie. Dat is onze specialiteit. Jarenlang gaven wij deze unieke, ambachtelijke vakkennis door aan elke nieuwe Van Driessche-generatie. Nu maakt ze deel uit van ons bedrijfserfgoed. Vertrouw dus op onze unieke productkennis, proceskennis en passie voor het vak voor een optimaal resultaat in uw droogkamers.

Droogkamers als opslagruimte

Voeding leeft. Geef uw voedingsproduct de juiste kleur en kwaliteit, smaak en textuur. Creëer de perfecte, stabiele klimaatomstandigheden in uw droogkamers of klimaatkamers. Of gebruik ze kortstondig als droog- en koelruimte voor pas gewassen producten. Na bewaring in uw droogkamers zijn ze in topconditie om op transport te vertrekken en bewaren ze langer voor consumptie.

Ontdek ook onze koelinstallaties en vriesinstallaties, koelcellen en industriële airconditioning.

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be