Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

Koeltechnieken

Uw koelinstallatie in 3 stappen

1. De juiste koelinstallatie dankzij een degelijke analyse

Onze studiedienst analyseert grondig uw koelnoden en selecteert de beste koelinstallatie voor uw bedrijf: duurzaam, efficiënt in rendement, en met een goede prijs. Bovendien hebben wij aandacht voor energierecuperatie. Zo gaat men de afgevoerde warmte herbenutten voor opwarming van lucht of water in uw bedrijf. Hiermee bespaart u heel wat energiekosten.

2. Vakkundige engineering van uw koelinstallatie

Onze ervaren vaklui installeren uw koelinstallatie met oog voor detail en volgens de regels van de kunst. Want alleen de combinatie van de juiste technieken, de beste materialen en buitengewoon vakmanschap garandeert u een koelinstallatie die optimaal rendeert en lang meegaat. Bovendien is uw koelinstallatie 100% in orde met de wet.

3. Koelinstallatie met 24/7 service en onderhoud

Onze koeltechniekers stoppen niet na de montage van uw koelinstallatie. Dan start de gekende Van Driessche-ondersteuning pas. U krijgt alles wat u nodig hebt om in orde te zijn met de wet: logboeken en lektesten, drukattesten en koelmiddelhuishouding. En u rekent 24/7 op onze technische dienst: gratis helpdesk en razendsnelle reparaties.

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be