Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

 

“Defect of storing? Wij zijn ALTIJD bereikbaar: elke dag van de week, de klok rond.”

Vakkundig onderhoud van uw koelinstallatie

Hou uw koelinstallatie in topconditie. Reken op Van Driessche nv voor het regelmatige onderhoud van uw koel- of vriesoplossing. Dankzij vakkundig onderhoud gaat uw koelinstallatie langer mee en verbruikt u minder. Vraag nu naar onze onderhoudscontracten.

Altijd in orde met de wet

De VLAREM II-wetgeving verplicht u om elke periodiek lekdichtheidscontroles te laten uitvoeren. Dankzij Van Driessche nv bent u altijd in orde met de wet. Onze trouwe ploeg van vaste techniekers en ondersteundend personeel kent de regelgeving als hun broekzak en geeft u de nodige ondersteuning voor controles of audits: logboeken, rapporten, planning van lekttesten, enz.

24/7-hersteldienst voor koelinstallaties

Storing of defect in uw koelinstallatie? Dan telt elke minuut, want een bedorven voorraad is een flinke streep door uw rekening. Daarom is Van Driessche nv ALTIJD bereikbaar bij problemen: elke dag van de week en de klok rond. Uw oproep is onze prioriteit!

  1. Bel gratis naar onze helpdesk: 09 357 46 84
    Onze telefonische bijstand is uniek. Bel naar onze hulplijn en overleg direct met een technieker die uw koelinstallatie door en door kent. Wij lossen de helft van de storingen telefonisch op, helemaal gratis. Dat bespaart u heel wat tijd en geld.
  2. Snel technieker ter plaatse
    Toch technische bijstand nodig? Dankzij onze centrale ligging zijn wij razendsnel ter plaatse in uw voedingsbedrijf in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Brussel. Bovendien vertrekken wij pas als uw probleem voor 100% opgelost is. Onthoud: uw koelinstallatie is maar zo sterk als de snelle oplossing bij een defect of storing.

Vertrouw daarom op Van Driessche nv

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be