Koeltechniek Van Driessche Social Media

info@vandriessche-nv.be

09 357 43 39

 

Over Van Driessche

Familiebedrijf met 65 jaar ervaring

Kort na WOII verdiepte Adelin Van Driessche zich in de koelmachines die hij aantrof in de kazernes van het Amerikaanse leger. 65 jaar later is Van Driessche nv een toonaangevende speler voor pasklare koelinstallaties voor de voedingsindustrie: vlees en vis, kaas en zuivel, groenten en fruit, brood en banket, ... Het toonaangevende familiebedrijf is bekend van West-Vlaanderen over Oost-Vlaanderen tot Brussel.

Ervaren, vaste ploeg van koeltechniekers

Onze mensen zijn onze kracht. Reken dus op ons topteam van trouwe, ervaren techniekers. Zij kennen uw koelinstallaties als hun broekzak. En u bent zeker van een correcte, vakkundige installatie en een snelle dienst-na-verkoop: onderhoud en herstellingen. Tot op vandaag werken nog enkele familieleden van onze oprichter bij Van Driessche nv. Continuïteit verzekerd dus!

Uw partner van vertrouwen

Van Driessche nv is de James Bond van de koeltechniekers. Ons Vincotte-stamnummer 007 bewijst dat wij als een van de eersten in België – nr. 7 – een ‘license to cool’ kregen. 65 jaar vertrouwen, dat moet je verdienen. Ons trouwe klantenbestand is daarom onze beste referentie. Van Driessche nv is gekend om zijn advies op maat, koelinstallaties van topkwaliteit en een uitstekende dienst-na-verkoop.

Maak nu een afspraak

 

Van Driessche NV 2019 © - Algemene verkoopsvoorwaarden - Privacy en veiligheid - Webdesign by ozalith.be